Onze opdrachtgeversv2

Onze opdrachtgevers

Welkom op de pagina waar wij met trots onze gewaardeerde opdrachtgevers in de schijnwerpers zetten. We het voorrecht gehad om samen te werken met een diverse groep klanten, waaronder vele toonaangevende technische bedrijven.

Wij geloven dat de sleutel tot succes ligt in sterke samenwerkingen en wederzijds vertrouwen. Op deze pagina delen we projecten bij onze klanten in de technische sector, zodat u een beter beeld krijgt van de projecten waaraan we hebben mogen bijdragen.

Axelera AI

Ontwikkelaar van chips in kunstmatige intelligentie

Bij deze startup hebben wij geholpen de HR organisatie op te bouwen. Vanaf dag 1 waren we betrokken bij de implementatie van HR-processen: strategische talentwerving, Compenstion & Benefit, onboarding programma’s en beoordelingssystemen. 

Daarbij hebben we ondersteund bij de W&S van het executive team.

ABB

Teamcoaching en teamontwikkeling van het management team.

Applied Micro Electronics
AME: Applied Micro Electronics

Implementatie van een Talent Management Programma.

Aaeon Technology Europe

Embedded Computing

blablalbal

KPN

Talent Ontwikkeling

Verschillende individuele talent gesprekken en coachtrajecten.

360 Graden- Feedback

Biedt een objectief kader om tekortkomingen in de prestaties te identificeren en zelfbewustzijn, vertrouwen en motivatie te ontwikkelen.

Met dit assessment kunnen mensen snel en gemakkelijk feedback over hun prestaties krijgen van hun managers, collega’s, teamleden en klanten en deze feedback vervolgens vergelijken met hun eigen perceptie van hun prestaties.

Aangesloten bij
Gecertificeerd accessor
Werken volgens