About Susanne

About
Susanne van de Langenberg

Als Organisatiecoach en oprichter van Grow Your Talent, combineer ik meer dan 18 jaar ervaring binnen Human Resources & Talentontwikkeling. Ik heb mogen samenwerken met internationale organisaties en multiculturele teams en alle daarbij behorende uitdagingen. Dankzij deze ervaringen en mijn opleidingen in menselijk gedrag heb ik een diepgaande expertise ontwikkeld in hoe mensen zich binnen organisaties gedragen.

Gefascineerd door de diversiteit aan culturen en gedragingen – en met name het effect hiervan op het systeem van de organisatie – ontstond hier mijn grootste passie: Organisatie- en Talentontwikkeling.

Mensen en bedrijven helpen groeien, zodat zij beiden het beste uit zichtzelf halen.

Van nature ben ik een echte team player en geloof heel erg in het delen van kennis en ervaringen. Zo bereik je als individu veel meer. Één plus één is drie, daarom ga ik wanneer ik kan, de samenwerking aan met collega vakspecialisten. Op deze manier kunnen we samen, op maat gemaakte programma’s neerzetten, met altijd de inzet van de meest passende expertise.

Opleidingen

HBO Human Resources Management, Psychologie & Coaching en Coach Practitioner. Specialisaties: Teamcoaching, Loopbaancoaching en Stress- & Burn-out preventie. Masteropleiding; Toegepaste Psychologie, met de specialisatie Arbeids- & Organisatiepsychologie.

Voor meer achtergrond zie LinkedIn.

Portret Susanne van de Langenberg