Individuele Coaching

Individuele Coaching

De Growth For You trajecten motiveren en inspireren om de beste versie van jezelf te worden. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bekijken we samen de mogelijkheden en selecteren we het traject wat past bij jouw groeiproces:

03

Loopbaanbegeleiding

Heb je twijfels over je huidige baan of op welke wijze je jouw loopbaan verder vorm wilt gaan geven? Dan is het van belang om eerst goed in kaart te krijgen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt..

04

Stress & Burn-out

Tijdens dit traject ontdek je waar je stress van krijgt en hoe je beter kunt omgaan met stress. Het doel van het traject is vermindering van je spanningsklachten en zo snel als verantwoord is terugkeren naar werk of een andere levensinvulling.

05

Outplacement

Outplacement is professionele begeleiding voor werknemers die boventallig zijn verklaard, die met ontslag worden bedreigd of noodgedwongen op zoek moeten naar een nieuwe werkplek. Een outplacement traject helpt je bij het vinden van een nieuwe baan, waardoor je snel weer met plezier en zelfvertrouwen naar werk gaat.

01

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over de kunst om binnen de organisatie waar je werkt je eigenheid en je potentieel in te zetten en tegelijk je beperkingen onder ogen te zien. Want je werkt op je best en bent het meest in balans als je jouw rol op een persoonlijke manier invult en daarbij je talenten benut.

02

Werkgeluk

Ben jij nog echt gelukkig in je werk? Werkgeluk is meer dan alleen plezier hebben in het werk wat je doet. Werkgeluk hebben, is het hebben van werk waar je voldoening uithaalt, waarbij je geprikkeld wordt, waar je enthousiast van wordt en door wordt gemotiveerd. Het is een manier van werken en deels heb je dit geluk zelf in de hand.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Referenties

Susanne heeft mij de ruimte gegeven om te dromen en te ontdekken. Vervolgens heeft ze er met haar realistische en praktische insteek voor gezorgd dat ik weer met beide benen op de grond sta en concreet stappen vooruit kan zetten. Haar begeleiding wat voor mij heel waardevol!

Anne Höut HR Generalist