Werkwijze

Werkwijze

De op maat gemaakte GROW trajecten zorgen voor blijvende verandering, omdat ze naast het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden (training) vooral focussen op gedragsniveau (coaching).

Werknemers krijgen meer inzicht in het eigen functioneren én dat van anderen. En door een nieuwe manier van werken kunnen ze talenten effectief omzetten in actie en resultaat. 

De GROW trajecten starten met vier concrete stappen:

  • Goal: wat wil je bereiken? 
  • Reality: waar sta je nu? 
  • Options: welke opties heb je? 
  • Will: welke keuzes maak je?

Tijdens de trajecten betrekken we alle aspecten van het leven; de sociale, fysieke, psychische én omgevingsfactoren. Deze beïnvloeden allemaal ons functioneren. Alleen door “de mens als geheel” te erkennen, weet je ze te inspireren, motiveren en betrokkenheid en groei te creëren.

We combineren deze benadering met een pragmatische aanpak, door het toepassen van onderzoek, interventies, reflecties, psychologisch onderbouwde processen en assessments. 

Wanneer mensen stoppen met leren en ontwikkelen, komen ze stil te staan. Ze kunnen het gevoel hebben vast te zitten, onvoldaan, rusteloos, lusteloos of zelfs bang zijn. Hetzelfde geldt voor organisaties en teams. Wanneer zij stoppen met het omarmen van groei en verandering, ontstaat stagnatie. Dat is waarom Grow Your Talent staat voor continue groei bij al haar opdrachtgevers.