Assessments

Assessments

Met onze assessments bieden we inzichten in het potentieel van mensen, teams en organisaties. Het geeft de mogelijkheid om de juiste mensen voor je bedrijf te werven, te behouden en te ontwikkelen. De assessments kunnen worden gebruikt in zowel het bedrijfsleven als het onderwijs.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Gedrag

Door inzicht te krijgen in de gedragsstijl van personen kun je bepalen of een bepaalde functie bij hen past en wat hun communicatievoorkeuren zijn.

De persoonlijke profielanalyse (PPA) biedt snel en grondig inzicht in iemands gedragsvoorkeuren en communicatiestijl. Lees meer

Aanleg en leervermogen

Inzicht in hoe snel iemand nieuwe informatie leert kan je recruitment beslissingen beïnvloeden en helpen bij het opzetten van persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s.

The General Intelligence Assessment (GIA) meet het leervermogen van een persoon op 5 belangrijke gebieden: redeneren, perceptiesnelheid, cijfersnelheid en accuratesse, woordbetekenis en ruimtelijk inzicht.

Betrokkenheid

Bepaal de betrokkenheidsniveaus binnen je organisatie en identificeer acties om het welzijn, de motivatie en de productiviteit van werknemers te verbeteren.

Waardoor je goede presteerders gefocust houdt en ervoor zorgt dat je medewerkers en managers snel de problemen kunnen identificeren die bijdragen aan onderprestaties.

Persoonlijkheid

Inzicht in de persoonlijkheidskenmerken van personen biedt waardevol inzicht in hoe zij hun werk benaderen en of hun sterke punten juist nadelig kunnen uitpakken.

De High Potential Trait Indicator (HPTI) is een assessment van werkgedrag, gebaseerd op het ‘Big 5’-model, waarbij kenmerken worden beoordeeld die werksucces en het risico op mislukken voorspellen.

Emotionele intelligentie

Inzicht in iemands emotionele intelligentie biedt krachtig inzicht in zijn of haar emotionele kijk op de wereld en de manier waarop hij of zij omgaat met de emoties van anderen.

Een Trait Emotional Intelligence Questionnaire (TEIQue) meet 15 emotionele kenmerken met betrekking tot welzijn, zelfbeheersing, emotionaliteit en sociabiliteit.

360 Graden- Feedback

Biedt een objectief kader om tekortkomingen in de prestaties te identificeren en zelfbewustzijn, vertrouwen en motivatie te ontwikkelen.

Met dit assessment kunnen mensen snel en gemakkelijk feedback over hun prestaties krijgen van hun managers, collega’s, teamleden en klanten en deze feedback vervolgens vergelijken met hun eigen perceptie van hun prestaties.

Aangesloten bij
Gecertificeerd accessor
Werken volgens