Individuele Coaching

Individuele Coaching 

Bij Grow Your Talent bieden we op maat gemaakte coaching trajecten die jou helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken. Je gaat doelgerichter keuzes maken, leert je grenzen beter aan te geven, je gaat effectiever communiceren en samenwerken of leert beter om te gaan met stress en druk op de werkvloer. Samen verkennen we jouw unieke talenten en mogelijkheden, zodat je met vertrouwen en duidelijkheid vooruit kunt gaan.

Veelvoorkomende coachvragen zijn:

 1. Hoe kan ik mijn loopbaan beter plannen en mijn professionele doelen bereiken?
 2. Hoe kan ik mijn leiderschapsvaardigheden verbeteren?
 3. Hoe kan ik omgaan met een moeilijke manager of collega?
 4. Hoe kan ik een balans vinden tussen werk en privéleven?
 5. Hoe kan ik conflicten effectief oplossen?
 6. Hoe kan ik een gezonde werkrelatie opbouwen met mijn team?
 7. Hoe kan ik assertiever zijn zonder agressief over te komen?
 8. Hoe kan ik omgaan met grote veranderingen?
 9. Hoe kan ik duidelijke, haalbare doelen stellen?
 10. Wat kan ik doen om proactiever te worden?
 11. Hoe kan ik een plan opstellen en me daaraan houden?

Deze vragen dienen als startpunt voor een coachinggesprek. Wij gaan helpen om deze vragen verder te verkennen en te verdiepen, zodat je concrete stappen kan ondernemen om vooruitgang te boeken.

Onze Aanpak

1. Persoonlijke Intake

Elke coaching begint met een uitgebreide intake. We nemen de tijd om jouw huidige situatie, uitdagingen en doelen te begrijpen. Wat zijn je ambities? Welke obstakels kom je tegen? Waar wil je naar toe? Dit gesprek vormt de basis voor een op maat gemaakt traject.

2. Doelgericht Plan

Op basis van de intake ontwikkelen we samen een doelgericht plan. Dit plan is afgestemd op jouw specifieke behoeften en bevat concrete stappen en strategieën om jouw doelen te bereiken. We focussen op zowel korte- als langetermijndoelen om duurzame groei te waarborgen.

3. Coaching Sessies

Onze coaching sessies zijn interactieve sessies waarin we diep ingaan op jouw uitdagingen en voortgang. We gebruiken bewezen technieken en methodes om jouw zelfinzicht en vaardigheden te vergroten. Dit kan onder andere omvatten:

 • Loopbaanontwikkeling: Identificeer en bereik jouw carrièredoelen.
 • Stressmanagement: Leer technieken om stress op de werkvloer te verminderen en balans te vinden.
 • Conflictbeheersing: Ontwikkel vaardigheden om effectief om te gaan met conflicten en communicatie te verbeteren.
 • Leiderschap: Ontwikkel jouw leiderschapsvaardigheden om effectiever te zijn in jouw rol.

4. Evaluatie en Aanpassing

We evalueren regelmatig jouw voortgang en passen het plan aan waar nodig. Flexibiliteit is essentieel om ervoor te zorgen dat je altijd op de juiste weg blijft naar jouw doelen.

Resultaten

Door gerichte coaching helpen we jou om:

 • Zelfverzekerder en doelgerichter keuzes te maken en je grenzen aan te geven.
 • Effectiever te communiceren en samen te werken.
 • Beter om te gaan met stress en druk op de werkvloer.
 • Jouw unieke talenten te herkennen en te benutten.

Wil je meer informatie over onze coaching programma’s? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze klanten waarderen onze toewijding en resultaten:

Susanne heeft mij de ruimte gegeven om te dromen en te ontdekken. Vervolgens heeft ze er met haar realistische en praktische insteek voor gezorgd dat ik weer met beide benen op de grond sta en concreet stappen vooruit kan zetten. Haar begeleiding wat voor mij heel waardevol!

Anne Höut HR Generalist

Susanne was mijn coach en ik heb door haar diepere inzichten en ideeën ontdekt over mijn carrière en mijn persoonlijkheid. Ze geeft naast zakelijke coaching ook creatieve nieuwe inzichten om je te laten groeien op persoonlijk vlak.

Blagovest Petkov Account Manager

Ik was door het vele solliciteren een beetje de weg kwijt in wat voor mij nu de juiste keuze was. Ik heb daarom meerdere gesprekken gehad met Susanne en voelde me heel erg op me gemak. Ze gebruikte verschillende invalshoeken. Via een creatieve methode kwamen we tot veel inzichten die me hebben laten inzien dat de richting waar ik werk in zoek de juiste is voor mij, op dit moment in mijn leven. Maar we hebben ook de toekomst perspectieven bekeken en een plan van aanpak gemaakt om mijn persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Door dit traject heb ik weer wat meer rust gekregen en bevestiging van mijn kwaliteiten en valkuilen. En inmiddels heb ik nieuw werk dus het was een geslaagd traject voor mij.

Anne de Werd