HR Consultancy

HR Consultancy

03

Performance Management

Wij ontwerpen en implementeren beoordelingssystemen en coachen en begeleiden managers en medewerkers.

04

Communicatie & Samenwerking

We zorgen voor het verbeteren van de interne communicatieprocessen en het bevorderen van samenwerking binnen en tussen teams.

05

Verandermanagement

Wij begeleiden organisaties door verandertrajecten en het ontwikkelen van change management strategieën en communicatieplannen.

01

Strategische HR planning

Wij ontwikkelen HR-strategieën die in lijn zijn met de organisatiedoelstellingen en geven advies over workforce planning en talent management.

02

Organisatieontwikkeling

Wij initiëren cultuurverandering en begeleiden, structureren en herstructureren teams en afdelingen, in combinatie met het ontwikkelen van leiderschap en managementcapaciteiten.

Zin in koffie? We vertellen graag meer over onze realisaties. Laten we afspreken.
Referenties

Susanne heeft mij de ruimte gegeven om te dromen en te ontdekken. Vervolgens heeft ze er met haar realistische en praktische insteek voor gezorgd dat ik weer met beide benen op de grond sta en concreet stappen vooruit kan zetten. Haar begeleiding wat voor mij heel waardevol!

Anne Höut HR Generalist

Susanne was mijn coach en ik heb door haar diepere inzichten en ideeën ontdekt over mijn carrière en mijn persoonlijkheid. Ze geeft naast zakelijke coaching ook creatieve nieuwe inzichten om je te laten groeien op persoonlijk vlak.

Blagovest Petkov Account Manager

Ik was door het vele solliciteren een beetje de weg kwijt in wat voor mij nu de juiste keuze was. Ik heb daarom meerdere gesprekken gehad met Susanne en voelde me heel erg op me gemak. Ze gebruikte verschillende invalshoeken. Via een creatieve methode kwamen we tot veel inzichten die me hebben laten inzien dat de richting waar ik werk in zoek de juiste is voor mij, op dit moment in mijn leven. Maar we hebben ook de toekomst perspectieven bekeken en een plan van aanpak gemaakt om mijn persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Door dit traject heb ik weer wat meer rust gekregen en bevestiging van mijn kwaliteiten en valkuilen. En inmiddels heb ik nieuw werk dus het was een geslaagd traject voor mij.

Anne de Werd