Categorieën
Werkgeluk

De week van het werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk een grote invloed op de rest van ons leven en zeker ook op het succes van organisaties.

Om hier meer aandacht voor te vragen is de laatste week van september uitgeroepen tot de Week van het Werkgeluk, zodat organisaties dit thema hoog op de agenda zetten.

Als ambassadeur van Het Werkgeluk, wil ook ik hier extra aandacht aan geven. Daarom deel ik deze week leuke inspiratie & tips in mijn Stories en Instagram feed, zodat ik anderen kan inspireren ook gelukkiger en daardoor succesvoller te gaan werken. 

Bezoek en volg dus snel de Instagram pagina van Grow Your Talent, zodat je hier niets van hoeft te missen!